Tak for opbakningen i 2020

2020 har bestemt ikke været et normalt år – heller ikke i vores forening.

Vi måtte lukke ned i foråret, og er nu igen her midt i december sat på pause.

Men én ting er helt sikkert – alle de frivillige i foreningen gør et kæmpe stykke arbejde og en kæmpe forskel. Det er svært at navigere i alle restriktionerne i disse tider, og der bliver stillet store og omskiftelige krav.

Det at være en idrætsforening handler om fællesskab, og derfor appellerer vi jer til om, at støtte op om foreningen i disse svære tider – også selv om vi måske må skære lidt ned på aktiviteterne i en periode.

Dette er kun midlertidigt, og vi agter at komme tilbage med fuld styrke, men kun med jeres hjælp. Vi har brug for jeres støtte og medlemskab.

Vi er super glade for jeres påskønnelser, og vi vil gøre alt for at holde aktiviteter i gang. Vi kan køre rigtig langt på jeres ros.

Vi glæder os til at se jer i foreningen igen til januar.

Pas godt på jer selv og hinanden.
Med ønsket om en dejlig jul og et fantastisk nytår.

På vegne af Gymnastikforeningen Oksbøl

Tidlig juleferie 2020

Som I måske allerede har hørt, har regeringen og myndighederne i dag valgt, at lukke for al indendørs idrætsaktiviteter i hele landet. Forbuddet gælder fra i morgen d. 16. december kl. 16:00, til og med søndag d. 3. januar.

Det betyder, at vi fra og med den 16. december holder tidlig juleferie og håber vi kan starte op som planlagt igen første uge i januar.

Nye fede gymnastikfaciliteter

Gymnastikforeningen har fået nye gymnastik redskaber.

Læs artiklen i Ugeavisen Varde
https://ugeavisen.dk/varde/artikel/nye-trampoliner-giver-gymnasterne-i-oksb%C3%B8l-flere-muligheder

I den forbindelse vil Gymnastikforeningen Oksbøl gerne takke alle sponsorer for deres støtte.

Stor TAK for støtten til diverse gymnastikredskaber fra:
DIF og DGI´s foreningspulje
Aal Fonden
Blåvandshuk VVS og blik

Der skal også lyde en stor TAK for støtten til fast-tracken fra:
Hallernes udviklingspulje
Blåvandshuk Sport og Event
Faderskabet for hjemmeværnsgården
Idrætscenterets venner
Sportspark Blåvandshuk
Nordea Fonden
Blåvandskuk udviklingsråd

Sidst men ikke mindst TAK til sponsorer i forbindelse med ”sponser saltoer” og alle frivillige fra foreningen som brugte weekenden til at klargøre centeret til den nye fast-track.

Elina og Tanja hjælper her Clara med en flikflak på den nye Airtrack cylinder som også kan bruges i mange andre springopstillinger.
Lærke i et spring på den 15 meter lange fast-track. Instruktørende på springholdet Mads og Lucas står klar til at tage imod i landingen.
Her er det Sebastian der prøver kræfter med den nye fast-track.
Anne Katrine Lund-Platz fra Aal-fonden kom forbi for af overrække deres støtte.

Aktiviteter igen fra uge 45

Bestyrelsen valgte efter anbefaling fra DGI, at aflyse al aktivitet i uge 44, da vi blev bekendt med Covid-19 smitte på Blåvandshuk skole.
Mandag d. 2. november 2020 må der igen trænes i gymnastikforeningen samtidig med, at der henstilles til ekstra opmærksomhed på symptomer på Covid-19 – Blive hjemme ved mistanke om smitte!
Desuden henstilling til at bestyrelsen straks kontaktes, hvis du som gymnast instruktør eller hjælpeinstruktør bliver testet positiv for Covid-19.

Info angående nye retningslinjer

Aktiviteterne i foreningslivet for børn og unge under 21 år er ikke omfattet af det nye forsamlingsforbud på max 10 personer. Dette gælder også Voksen/barn gymnastik. Derfor fortsætter alle vore hold for personer under 21 år som normalt. Selvfølgelig i forhold til gældende retningslinjer.

For aktiviteter med personer over 21 år gælder det nye forsamlingsforbud på max 10 personer. På de berørte hold er instruktørende opmærksomme på forbuddet og vil tilrettelægge træningen her efter.

Fra torsdag d. 29. oktober er der krag om mundbind eller ansigtsvisir for personer på 12 år og op . Dette gælder når man kommer til og forlader træningen. Der er ingen krag under selve træningen.

Corona – Sæson 2020/2021

INFORMATION til alle medlemmer

Det er tid til sæsonopstart i foreningen og Corona lurer stadig! Derfor er det vigtigt, at vi følger de anbefalinger, der gives fra myndigheder og DGI.

  • Bliv hjemme, hvis du har tegn på sygdom eller symptomer! Gælder også hvis en person i hjemmet har symptomer.
  • Sprit eller afvask hænder før og efter træning. Der vil være håndsprit tilgængelig.
  • Undgå at forlade hallen/ salen under træning.
  • Medbring egen fyldt drikkedunk.
  • Hold god afstand til andre deltagere.
  • Ankom omklædt til tiden men heller ikke før.
  • Vent med at gå ind i hallen/ salen før et evt. andet hold har forladt hallen/ salen og forlad hallen/ salen straks efter træning.

Forvent, at træningerne vil blive anderledes for en tid. – Fokus på at holde afstand, nye rutiner, formentlig nytænkning ved valg af øvelser/ lege/ springmuligheder osv.
Grundet mulighed for evt. smittesporing skal al fremmøde ved hver træning registreres! Derfor er det vigtigere end vanligt, at gymnaster tilmeldes via hjemmesiden.
Alle redskaber er rengjort inden hver træning start.

I tilfælde af positiv Corona test skal bestyrelsen kontaktes straks på tlf. 40 82 53 33

Trods situationen med Corona glæder vi os alle til at komme i gang med gymnastikken.