Nyheder

Så er gymnastiksæson 2021/2022 for alvor skudt i gang

Vi genstarter foreningen og skyder for alvor gymnastiksæsonen i gang.

I denne uge får vi også de mindste gymnaster fra ca. 1½ år til og med 4 år med. Holdene Voksen/ barn, Spilopperne og Krudtuglerne træner i skolens gymnastiksal. Holdenes instruktører og hjælpeinstruktører og glæder sig meget til at komme i gang.

Holdet Aktive damer starter ligeledes op i denne uge. De træner tirsdage i Den gamle hal. Kunne holdet være noget for dig så kom forbi og prøv det af.

I Sportspark hal 2 har alle vore junior hold Minions, Tøserne/ Springfyrene, Stjernemix, Rytmeholdet og Springholdet samt vore voksen hold Go go girls og Æ´knejt været i gang i de sidste par uger. Tøv ikke hvis du går med tanker om at prøve kræfter med gymnastikken og mærke fællesskabet på et af holdene. Vi har altid plads til en mere.

I den gamle hal træner CrossGym på onsdage. De gi´r den gas med forskellige øvelser, der styrker kroppen, kondition og udholdenhed.

Første torsdag i september er vores hold Motionsmænd klar med gymnastik i skolens gymnastiksal. En god gang gymnastik der giver sved på panden og smil på læben.

Er du til Jiu-Jitsu har vi også et hold til dig. Børne- og voksenholdene træner året rundt onsdage i Sportspark hal 2.

Klik ind på vores holdoversigt, hvor du kan finde info beskrivelser og træningstidspunkter for alle hold.

Vores 50 frivillige instruktører og hjælpeinstruktører i Gymnastikforeningen Oksbøl er alle klar til at genstarte fællesskabet.

Frivillig hjælpere

Kære dig

Ja dig! I år har vi et stort puslespil, vi skal have til at gå op, før vi kan slå dørene op, til en fantastisk kommende gymnastiksæson for alle vores børn, unge og voksne.

Vi mangler dig, der kan lave sjov, lege og have et smil på læben, samt være et forbillede.
Kan du strukturere, planlægge og uddelegere opgaver til en gymnastiktime, så vores helt igennem fantastiske gymnaster, bare har lyst til, at deres gymnastikdag allerede er i morgen. Så er det dig, vi mangler.

Men vi mangler også dig

Ja dig, der kan springe, springe i trampolin, måttespring og andre former for springgymnastik. Vi har de fedeste faciliteter i springcenteret. To stortrampoliner og en ny fast track, hvor du kan lære, alle de fantastiske børn at springe. Det er vigtigt, at du har lyst til at lære fra dig. Vi mangler springinstruktører og hjælpere til vores super seje drenge og piger på følgende hold:
Stjernemix (4-5 klasse)
Springholdet (6-9 klasse)

Er det noget for dig, så kontakt en af os fra bestyrelsen i GO

Husk generalforsamling d. 15. juni

Har du også lyst til at høre om vores forening og måske være en del af den, så kom til generalforsamling i Gymnastikforeningen Oksbøl, tirsdag d. 15. juni 2021 kl. 19:00 i caféen , SportsPark Blåvandshuk

Vi er mange frivillige i foreningen, men kan altid bruge flere. Der er instruktører, hjælpeinstruktører, ad hoc opgaver, praktisk hjælp, bestyrelsesarbejde ….

Kom og støt op om byens gymnastikforening.
Alt er vigtig for at holde en GO´ forening kørende for dig, dine børn og byen.

NB. Medbring gyldig Coronapas.

Send gerne en besked til gymoksboel@outlook.dk hvis du kommer (ikke et krav).

Ordinær generalforsamling

Hermed indkaldes til ordinær generalforsamling i Gymnastikforeningen Oksbøl.

Tirsdag den 15. juni 2021 kl. 19:00
i Caféen, Sportspark Blåvandshuk, Strandvejen 2, 6840 Oksbøl.

Dagsorden for Ordinær Generalforsamling:

1.  Valg af:
     a.  ordstyrer. (dirigent)
     b.  skriftfører. (referent)
     c.  stemmetællere.

2.  Bestyrelsens beretning

3.  Regnskabet fremlægges i revideret stand

4.  Indkomne forslag.

5.  Valg af bestyrelsesmedlemmer

6.  Valg af suppleanter

7.  Valg af revisorer og 1 suppleant                                                          

8. Eventuelt

Indkomne forslag herunder vedtægtsændringer skal være bestyrelsen i hænde senest 8 dage før generalforsamlingen (7. juni 2021), tilsendes på gymoksboel@outlook.dk

NB. der er på nuværende tidspunkt krav om fremvisning af gyldig Coronapas for deltagelse ved generalforsamling. Ligeledes skal der bruges mundbind / visir, når deltagerne ikke sidder ned.
Af hensyn til Corona-venlig opstilling af borde og stole vil bestyrelsen gerne have en ide om, hvor mange der vi bliver. Send os gerne en besked på gymoksboel@outlook.dk hvis du kommer (ikke et krav).

PS. Der er brug for nye medlemmer i bestyrelsen.

Vi ser frem til at se rigtig mange fremmødte ved generalforsamlingen.

Med venlig hilsen
Bestyrelsen
Gymnastikforeningen Oksbøl

Tak for opbakningen i 2020

2020 har bestemt ikke været et normalt år – heller ikke i vores forening.

Vi måtte lukke ned i foråret, og er nu igen her midt i december sat på pause.

Men én ting er helt sikkert – alle de frivillige i foreningen gør et kæmpe stykke arbejde og en kæmpe forskel. Det er svært at navigere i alle restriktionerne i disse tider, og der bliver stillet store og omskiftelige krav.

Det at være en idrætsforening handler om fællesskab, og derfor appellerer vi jer til om, at støtte op om foreningen i disse svære tider – også selv om vi måske må skære lidt ned på aktiviteterne i en periode.

Dette er kun midlertidigt, og vi agter at komme tilbage med fuld styrke, men kun med jeres hjælp. Vi har brug for jeres støtte og medlemskab.

Vi er super glade for jeres påskønnelser, og vi vil gøre alt for at holde aktiviteter i gang. Vi kan køre rigtig langt på jeres ros.

Vi glæder os til at se jer i foreningen igen til januar.

Pas godt på jer selv og hinanden.
Med ønsket om en dejlig jul og et fantastisk nytår.

På vegne af Gymnastikforeningen Oksbøl

Tidlig juleferie 2020

Som I måske allerede har hørt, har regeringen og myndighederne i dag valgt, at lukke for al indendørs idrætsaktiviteter i hele landet. Forbuddet gælder fra i morgen d. 16. december kl. 16:00, til og med søndag d. 3. januar.

Det betyder, at vi fra og med den 16. december holder tidlig juleferie og håber vi kan starte op som planlagt igen første uge i januar.

Nye fede gymnastikfaciliteter

Gymnastikforeningen har fået nye gymnastik redskaber.

Læs artiklen i Ugeavisen Varde
https://ugeavisen.dk/varde/artikel/nye-trampoliner-giver-gymnasterne-i-oksb%C3%B8l-flere-muligheder

I den forbindelse vil Gymnastikforeningen Oksbøl gerne takke alle sponsorer for deres støtte.

Stor TAK for støtten til diverse gymnastikredskaber fra:
DIF og DGI´s foreningspulje
Aal Fonden
Blåvandshuk VVS og blik

Der skal også lyde en stor TAK for støtten til fast-tracken fra:
Hallernes udviklingspulje
Blåvandshuk Sport og Event
Faderskabet for hjemmeværnsgården
Idrætscenterets venner
Sportspark Blåvandshuk
Nordea Fonden
Blåvandskuk udviklingsråd

Sidst men ikke mindst TAK til sponsorer i forbindelse med ”sponser saltoer” og alle frivillige fra foreningen som brugte weekenden til at klargøre centeret til den nye fast-track.

Elina og Tanja hjælper her Clara med en flikflak på den nye Airtrack cylinder som også kan bruges i mange andre springopstillinger.
Lærke i et spring på den 15 meter lange fast-track. Instruktørende på springholdet Mads og Lucas står klar til at tage imod i landingen.
Her er det Sebastian der prøver kræfter med den nye fast-track.
Anne Katrine Lund-Platz fra Aal-fonden kom forbi for af overrække deres støtte.

Aktiviteter igen fra uge 45

Bestyrelsen valgte efter anbefaling fra DGI, at aflyse al aktivitet i uge 44, da vi blev bekendt med Covid-19 smitte på Blåvandshuk skole.
Mandag d. 2. november 2020 må der igen trænes i gymnastikforeningen samtidig med, at der henstilles til ekstra opmærksomhed på symptomer på Covid-19 – Blive hjemme ved mistanke om smitte!
Desuden henstilling til at bestyrelsen straks kontaktes, hvis du som gymnast instruktør eller hjælpeinstruktør bliver testet positiv for Covid-19.